top of page

Kleuren en aankleding woning Aalten

Esther en Vincent hebben de basis van hun woonkamer met open keuken prima voor elkaar. Ze zijn nog wel op zoek naar wat meer kleur, een vloerkleed en wat wanddecoraties om de ruimte echt helemaal “af” te maken. Ze willen ook een licht industriële toevoeging. 
Toevoeging van kleur door 2 wanden in een petrolblauwe tint voegt sfeer en warmte toe aan het interieur en maakt het ook wat stoerder. 
Subtiele toevoeging van de kleur okergeel in de kussens en evt. andere accessoires maakt het interieur wat pittiger en jonger.

 

Door toepassing van een groot rechthoekig vloerkleed in lage pool, in een rustig, wat vintage, dessin in grijs-wit-antraciet wordt de zithoek een eenheid, blijft het geheel rustig en wordt warmte toegevoegd aan de ruimte.

Boven het  dressoir is de  “elephant world map” van Cocomaison toegepast; in deze wanddeco worden wereldkaart, favoriete vakantiebestemming Afrika en industrieel gecombineerd.
In het hoekje bij de keuken zijn metalen wandrekjes van Woood meert, opgehangen, gecombineerd met daaronder een plant, op een stoere houten kruk.

bottom of page