top of page
veranda hengelo eerste.jpg

Veranda Hengelo Gld.

Erna vroeg mij om mee te denken in de styling en indeling van de bestaande veranda bij haar onlangs aangekochte woning en suggesties te doen voor de tuinmeubelen. Ook heb ik een doorkijkje gegeven naar de nieuw aan te leggen tuin. Vervolgens is Erna aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn!

Verbouw en uitbreiding woning Ruurlo

Anja gaat haar vrijstaande jaren ’30 woning verbouwen en uitbreiden. Er komt een open keuken en door middel van een moderne aanbouw wordt onder andere een ruime eetkamer gerealiseerd. 

Schermafbeelding 2022-06-22 om 15.45.22.png

Woning Aalten

Esther en Vincent hebben de basis van hun woonkamer met open keuken prima voor elkaar. Ze zijn nog wel op zoek naar wat meer kleur, een vloerkleed en wat wanddecoraties om de ruimte echt helemaal “af” te maken. Ze willen ook een licht industriële toevoeging. 

Appartement 

Eindhoven

Carmen en Otto gaan samenwonen in een modern appartement. Ze hebben allebei een drukke baan. Het huis moet  voor hen een rustpunt bieden. Zij hebben een voorkeur voor verschillende stijlen. Een aantal bestaande meubelstukken gaat mee.

Afbeelding1.png
Schermafbeelding 2020-05-19 om 11.54.53.

Woning Ruurlo

André en Petra gaan de woonkamer met open keuken en hal opnieuw schilderen en een deel van het meubilair in de woonkamer vervangen. Ze willen graag een interieur dat warm maar rustig, prikkelarm en goed op elkaar afgestemd is. Ook vragen zij een lichtplan.

Kantoor Zelhem

Persoonlijk, no-nonsense, kwaliteit, vertrouwen, service, vrouwelijk. 
Zo kenmerkt Diane haar adviesbureau. Diane was op zoek naar een strakke en tegelijkertijd vriendelijke en frisse uitstraling voor haar nieuwe kantoor.

Woning Groenlo

Maria: “Ik had nooit gedacht dat deze indeling mogelijk zou zijn. Hier waren we nooit zelf op gekomen. En wat een mooi kleurenpalet, vooral dat azuurblauw, helemaal mijn kleur!”.

Woning Ruurlo

Annet en Gerben wilden een blauwtint als accentkleur toepassen in de woonkamer van hun nieuwbouwwoning. Ze vonden het lastig om de exacte verfkleuren in huis te bepalen. 

Woning Ruurlo

Hennie wilde graag wat meer kleur op de muur toepassen, om daarmee meer sfeer en warmte te creëren in de ruime woonkamer. 

Woning Ruurlo

Hermien en Henk hebben hun woonkamer aangepakt. Na een kleuradvies vroegen zij mij aanvullend advies over verlichting, gordijnen, kussens en kleinmeubelen.

Na.png
Schermafbeelding 2020-05-19 om 12.05.12.

Grachtenpand Den Haag

“Grachtenpand Den Haag 2” was mijn 2e stylingplan voor het examen interieurstyling, met het thema "Human nature". Hieronder een beeld van de woonkamer en de keuken.
 

Grachtenpand Den Haag

“Grachtenpand Den Haag 1” was mijn 1e stylingplan voor het examen interieurstyling. Thema: "luxe loungen met lef".

Afbeelding2_edited.png
bottom of page