top of page

Woning Ruurlo

André en Petra gaan de woonkamer met open keuken en hal opnieuw schilderen en een deel van het meubilair in de woonkamer vervangen. Ze willen graag een interieur dat warm maar rustig, prikkelarm en goed op elkaar afgestemd is. Ook vragen zij een lichtplan.

Ik heb met het concept ‘calm & cosy’ gekozen voor een kleurenpalet voor wanden en meubilair in terra-, natuur- en houttinten met wat vergrijsde tinten. Van dit palet gaat rust, warmte, gezelligheid en harmonie uit. En terra-, koper- en nudetinten zijn ook helemaal van nu. Ook sluit ik hiermee aan bij de te handhaven onderdelen van het interieur.

Ik heb hen geadviseerd om voor een hoekbank te gaan. Zij hebben vervolgens, al helemaal enthousiast, zelf een hoekbank en fauteuil gekozen, op mijn advies in de kleuren Hunter en Copper. 

De uitvoering van enkele wanden in de tint Rich butterscotch geeft een warme uitstraling. Ook brengt deze tint rust, doordat het contrast met o.a. het zwarte aquarium vermindert. Deze tint past ook goed bij de nieuwe wanddecoratie. Andre en Petra hebben hun oog laten vallen op het schilderij ‘Follow your soul. It knows the way’ van Marlon Groot Zevert. Door de meeste wanden in RAL 9001 cremewit uit te voeren en de plafonds in RAL 9010 blijft de ruimte licht. Ook de verlichting is aangepakt, vooral door het toevoegen van sfeerverlichting en nieuwe armaturen. 

Een tv-wandmeubel op maat geeft veel bergruimte. Het vitrinedeel biedt de gewenste plek voor een verzameling. Ik heb een ‘rustig’ ontwerp gemaakt.

De achterwand krijgt een fraai accent in HPL  ‘muddy brown’.

Het wand-tv-meubel is gerealiseerd door Allforwood.

Fijn om, al tijdens de realisatie van de eerste onderdelen, van de klant terug

te krijgen dat zij nu al meer rust en sfeer ervaren!

“Het interieur straalt rust uit en de sfeer omarmt je.”

Schermafbeelding 2020-05-22 om 21.04.17.
bottom of page