top of page

Woning Ruurlo

Hermien en Henk hebben hun woonkamer aangepakt. Na een kleuradvies vroegen zij mij aanvullend advies over verlichting, gordijnen, kussens en kleinmeubelen.
Hermien had vooraf bij mij deelgenomen aan een workshop Interieur en kleur. Haar moodboard gaf mij een mooi beeld van haar huidige voorkeur, zou ze haar interieur volledig nieuw inrichten. Het moodboard liet een industriële uitstraling zien, met zwart metaal en een rustig kleurenpalet. Hun bestaande inrichting van de woonkamer was vrij traditioneel met veel licht eiken en een zwartleren bankstel.


 

 

Het resultaat is een mooie mix & match van oud en nieuw geworden, met toevoeging van lichte grijstinten op de muur, een geweven gordijnstof in middengrijs, die zowel lichtdicht als soepel vallend is, betonlook plafondarmaturen, een zwart wandlampje, een zwartmetalen schaal op de salontafel en een set bijzettafels in een combinatie van zwartmetaal en hout. De kussens in stoer grijs, naturel, zwart en ecru in stevige stoffen, verbinden oud en nieuw met elkaar. Een mooi voorbeeld van een geslaagde mix & match!

Voor

Na

bottom of page